Designstuc van 100% DESIGN: strak, naadloos en waterdicht

Designstuc (ook wel betonstuc of cementstuc genoemd) van 100% DESIGN is een fantastisch product voor de badkamer en keuken. Het geeft een stoere en tegelijkertijd stijlvolle 'beton' look, die in vele (woon)stijlen past. Bovendien heeft het veel praktische eigenschappen:

Waterdicht en watervast

Een Designstuc wand van 100% DESIGN is waterdicht. Perfect voor badkamers en keukens. Wel is het belangrijk om te voorkomen dat er langdurig water op een plek blijft staan; dat kan de beschermlaag aantasten. 100% DESIGN adviseert om de ondergrond aflopend te maken naar de drain om dit te voorkomen.

Strak

Designstuc heeft een gladde en strakke uitstraling, hier kan mee gespeeld worden. 100% DESIGN voorziet het na het aanbrengen nog van een coating, die het stucwerk optimaal beschermt. Voorzien van een coating is Designstuc ook prima toe te passen als aanrechtblad; de coating beschermt het blad tegen bijvoorbeeld kringen van koffie, thee of wijn. U dient deze natuurlijk wel altijd direct te verwijderen.

Naadloos

Een Designstuc wand van 100% DESIGN is naadloos en dat maakt het zeer hygiënisch. Want: geen voegen of naden, waarin schimmels vrij spel hebben. Ideaal voor in natte ruimten!

Maatwerk

Welke stijl past bij je interieurwensen? 100% DESIGN ontwerpt en realiseert Designstuc op maat.

Bel voor een afspraak in de 100% DESIGN inspiration store: 0162 - 306200