Kwaliteitsgarantie

Arjan vertaalt je wensen in een uniek ontwerp en zorgt vervolgens voor een perfecte uitvoering daarvan, met gebruikmaking van hoogwaardige materialen. Dat betekent dat 100% DESIGN je altijd een eerlijke kwaliteitsgarantie kan bieden.

Arjan is een vakman; hij beheerst het ambachtelijke werk tot in de finesses en is pas tevreden als het werk geheel volgens zijn design is uitgevoerd. Zowel technisch, praktisch als esthetisch. Zo draagt 100% DESIGN bij aan een droominterieur voor je woning, winkel, kantoorpand, zorgpraktijk of iedere andere locatie.

Arjan levert uitsluitend maatwerk, of het nu gaat om het ontwerpen en uitvoeren van een meubel, vloer of wand. Dat betekent dat het eindresultaat altijd een unieke touch heeft. Vergelijk het maar met een paar handgemaakte schoenen die met de hand zijn ingekleurd: topkwaliteit, gemaakt met aandacht voor ieder detail en in de uitvoering altijd een uniek paar. Zo is het ook met 100% DESIGN: hoogwaardig maatwerk, een exclusief design – one of a kind! – en een eerlijke kwaliteit.

 

Bel voor een afspraak in de 100% DESIGN inspiration store: 0162 - 306200