Onze visie op mooi wonen en werken

100% DESIGN ontwerpt en realiseert de allermooiste designvloeren en ook designstuc wanden en betonlook designmeubels. Arjan vertelt:

“Toen ik rond het millennium de eerste gietvloeren in woningen realiseerde was dat nog een unicum in Nederland. In de loop der jaren zijn gietvloeren enorm doorontwikkeld en anno nu is het een zeer geliefd type vloer. Zowel bij particulieren als in de zakelijke markt. Logisch, want een gietvloer heeft een prachtige uitstraling en biedt de gebruiker bovendien veel comfort en praktische voordelen. En dat is toch waar je voor kiest? Of het nu gaat om je woning, je winkel, een kantoor, schoolgebouw, productieruimte of iedere andere locatie: de vloer is de belangrijkste sfeermaker. De uitstraling moet kloppen, de vloer moet er mooi uitzien, maar ook functionaliteit is belangrijk. De vloeren die 100% DESIGN realiseert, zijn naadloos, UV-stabiel, vloeistofdicht en gemakkelijk in het dagelijks onderhoud. Een zeer hoogwaardige designvloer in een unieke uitvoering, waar je niet op uitgekeken raakt. Het is een fijne en mooie basis voor iedere woon-, werk- en leefomgeving.

Steeds vaker doen mensen een beroep op mijn vakinhoudelijke kennis. Geregeld word ik om technisch en esthetisch advies gevraagd. Daarnaast houd ik me graag bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe dingen. Was het mogelijk om de grondstoffen en de techniek van gietvloeren ook te verwerken in andere interieuroplossingen? Zo ontstonden nieuwe, innovatieve toepassingen. Inmiddels ontwerpt en realiseert 100% DESIGN naast designvloeren ook wanden, complete badkamers, keukens en designmeubels, zoals eettafels en bureaus. Hierin kan ik al mijn creativiteit kwijt. Onze uitdaging? Het ontwerpen en realiseren van een designinterieur dat het voorstellingsvermogen te boven gaat. Innoveren, perfectioneren.. om te blijven verrassen met oplossingen waar de gebruiker plezier van heeft. Dát is waar 100% DESIGN voor staat.”

Arjan

Bel voor een afspraak in de 100% DESIGN inspiration store: 0162 - 306200