Gietvloer: comfortabel, eigentijds en onderhoudsvriendelijk

Een design gietvloer van 100%DESIGN heeft een stijlvolle en eigentijdse uitstraling en voelt ook heerlijk comfortabel aan, is geluidsisolerend en zeer onderhoudsvriendelijk. Een gietvloer is geschikt voor vloerverwarming en is op alle ondergronden toepasbaar, in iedere ruimte. Zowel in woningen als bedrijfspanden. Graag adviseert 100%DESIGN je hierover!

Allergie-vrij

Een 100%DESIGN vloer is naadloos, vloeistofdicht en allergie-vrij. Daarmee is het (ook) een ideale keuze voor mensen met allergieën.

UV-bestendig en slijtvast

100%DESIGN levert UV-bestendige vloeren. Dat betekent dat de gietvloer kleurvast is. Ook zijn de vloeren zeer slijtvast en dat maakt dat een 100%DESIGN-gietvloer een zeer lange levensduur heeft.

Duurzaam

100%DESIGN zet in op duurzaamheid. Onze gietvloeren zijn gebaseerd op een plantaardige olie. Het dagelijks onderhoud is eenvoudig, met een minimum aan schoonmaakmiddelen.

Maatwerk

100%DESIGN realiseert gietvloeren in iedere kleur of een combinatie van kleuren. Mat of glanzend. In verschillende designs. Welke stijl past bij je interieurwensen? We ontwerpen en realiseren graag een designvloer op maat.

Eerlijke prijs

100%DESIGN realiseert hoogwaardige PU gietvloeren met een lange levensduur voor een eerlijke prijs. Graag geven we je een offerte op maat, rekening houdend met onder meer de staat van de ondervloer en het aantal vierkante meters.

Bel voor een afspraak in de 100% DESIGN inspiration store: 0162 - 306200