Nieuwe (bij)keuken gietvloer

Project: Design Stuc Gietvloer - nieuwe keuken/bijkeuken
Locatie: 's-Hertogenbosch
Vloeroppervlak: 50+ m2
Ondergrond: Cementdekvloer met vloerverwarming
Eindlaag: Matte topcoating
Inspiratie: Woningen

Een mooi voorbeeld van een Design Stuc Gietvloer. 100% DESIGN heeft in overleg met de opdrachtgever een kleur op maat samengesteld om deze te laten matchen met de huidige marmeren natuurstenen vloer van de eet-/woonkamer. Hiervoor waren zelfs vijf samples en persoonlijk advies van Arjan nodig om tot de juiste kleur te komen!

De huidige keuken was te klein en verouderd. Het doorbreken naar de huidige bijkeuken en hier samen een nieuwe keuken van maken is het eindresultaat. Daarnaast is er een nieuwe bijkeuken aan de bestaande woning gebouwd die zelfs twee keer zo groot is geworden als de oude bijkeuken. De Design Stuc Gietvloer loopt naadloos over van de bestaande bouw naar de nieuwe aanbouw. Zo wordt alles één geheel wat ruimte en eenheid creëert. 

Maar het resultaat mag er wezen en wat is de opdrachtgever blij!

De opdrachtgever is een jong gezin en wilde persé een Design Stuc Gietvloer met een ruw reliëf erin. Mochten de kinderen een keer iets laten vallen dan mag dat best gezien worden en wordt de vloer naar mate van gebruik alleen maar levendiger en mooier. Meer over gietvloeren vind je hier.

Ook benieuwd wat 100% DESIGN voor je kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Bel onderstaand nummer of vul het online contactformulier in.

Bel voor een afspraak in de 100% DESIGN inspiration store: 0162 - 306200