Minerale Gietvloer begane grondvloer

Project: Minerale Gietvloer - Begane grond Woning
Locatie: Berkel-Enschot
Vloeroppervlak: 100+ m2
Ondergrond: Cementdekvloer met vloerverwarming
Eindlaag: Matte topcoating
Inspiratie: Woningen

Op zoek naar een stoere gevlinderde betonvloer? Een echte betonvloer heeft als nadeel dat het minimaal een dikte van 5 centimeter nodig heeft. Dit woonproject laat een begane grondvloer zien dat een natuurlijke Minerale Gietvloer van slechts 3 millimeter heeft. De vloer is overal aan één stuk aangelegd (naadloos) zodat er geen onderbrekingen zichtbaar zijn. De minerale gietvloer wordt ook wel leefbeton of woonbeton genoemd. Als eindresultaat een super stoere industriële betonlook vloer!

De minerale gietvloer leent zicht niet alleen voor woningen, maar is juist ook zeer geschikt voor kantoren en winkels. De krasgevoeligheid van een minerale gietvloer is minimaal (slijtvast). In verschillende kleuren uitvoerbaar en ideaal schoon te houden (onderhoudsvriendelijk). Vloerverwarming? Geen probleem! Meer weten over gietvloeren, dat vind je hier.

Benieuwd naar de kosten voor een minerale vloer? Neem dan contact op met 100% DESIGN en vraag naar een vrijblijvend adviesgesprek. Bel onderstaand nummer of vul het online contactformulier in.

Bel voor een afspraak in de 100% DESIGN inspiration store: 0162 - 306200